Mon12062021

Last updateFri, 11 Jun 2021 3pm

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back You are here: Home Vijesti i obavještenja Vijesti iz muftijstva mostarskog Susret maturanata sa Muftijom mostarskim

Susret maturanata sa Muftijom mostarskim

Susret maturanata sa Muftijom mostarskim
 

Sinoć je u Blagaju upriličen susret maturanta srednjih škola sa muftijom mostarskim Salem -ef. Dedovićem. Najbolji učenici srednjih škola u susretu sa muftijom izveli su prigodan program.

“Divno je večeras biti u Blagaju, na ovom mjestu, Bog dragi dao nam je predivan ambijent. Ja vam želim čestitati na tome što ste završili svoje srednjoškolsko školovanje, a kazali su mi da ste vi najbolji učenici naših srednjih škola. Da ste odličnim uspjehom završili svoje školovanje, da ste bili uspješni, vrijedni, da ste kroz svoj rad u školama pokazivali i znanje i vještine i volonterski i društveno-korisni rad.

Moramo imati ciljeve u životu. Vi draga omladino morate kako ste do sada, kod sebe izgradili volju i htijenje i cilj da postignete uspješan rezultat u srednjoj školi, da sada također dalje kroz svoj život hrabro i odvažno nastupate, čvrsto vjerujete da možete, da znate da umijete. Trebate vjerovati u sebe, u svoje sposobnosti, u svoje mogućnosti. Nemojte nikada malaksati, nikada posustati u tome. I čuvajte jedni druge, budite oslonac jedni drugima, nemojte nikada jedni drugima okretati leđa”, rekao je muftija.

(Mostarski.ba)

Preporod

BRAK I PORODICA

RADIO BIR

ZEKAT

Edukacija

edukacija-o-islamu-baner