Tue01182022

Last updateFri, 11 Jun 2021 3pm

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back You are here: Home Vijesti i obavještenja Vijesti iz muftijstva mostarskog Podpredsjednica Federacije posjetila Muftijstvo mostarsko

Podpredsjednica Federacije posjetila Muftijstvo mostarsko

Podpredsjednica Federacija gđa Meliha Mahmutbegović, u srijedu, 13. januara, posjetila je Muftijstvo mostarsko gdje se sastala sa mostarskim muftijom Salem -ef. Dedovićem. Posjeti su prisustvovali i predsjedavajući Parlamenta Federacije g-din Edin Mušić, federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta g-din Amir Zukić,predsjednik Skupštine HNK-a g-din Šerif Špago, i g-din Salem Marić, predsjednik GO SDA Mostar.

Muftija je podpredsjednicu Federacije upoznao sa organizacijom vjerskog, prosvjetnog i kulturnog života na cjelokupnom prostoru Muftijstva mostarskog i izazovima s kojima se na terenu susreću Medžlisi Islamske zajednice u realizaciji svoje misijske zadaće. Podpredsjednica Federacije je naglasila značaj institucije Islamske zajednice -  Muftijstva mostarskog, koja svojim djelovanjem i poslanjem predstavlja značajnu pomoć i podršku u društvenom životu na ovom veoma razuđenom geografskom prostoru koji pokriva Muftijstvo.

www.muftijstvo-mostarsko.ba

 

Preporod

BRAK I PORODICA

RADIO BIR

ZEKAT

Edukacija

edukacija-o-islamu-baner