Sun10172021

Last updateFri, 11 Jun 2021 3pm

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back You are here: Home Vijesti i obavještenja Vijesti iz našeg Medžlisa Održan redovni sastanak imama MIZ Konjic

Održan redovni sastanak imama MIZ Konjic

U utorak 05.01.2021. godine u prostorijama Medžlisa Islamske zajednice Konjic održan je redovni mjesečni radni sastanak imama Medžlisa Islamske zajednice Konjic. Sastanak je vodio i istim predsjedavao glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Konjic Refik ef. Delić.

Na sastanku su analizirane aktivnosti rada imama u periodu od prošle sjednice, analizirane forme i statutarne odredbe izvještaja o radu imama za proteklu godinu, uputstva za mektebsko takmičenje, novousvojeni Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta, džemata i druge odredbe obuhvaćene istim.

Na kraju sastanka glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Konjic Refik ef. Delić zahvalio se na dugogodišnjem radu i hizmetu Islamskoj zajednici novopenzionisanom imamu Medžlisa Islamske zajednice Konjic Džemailu ef. Deliću koji je svoj radni vijek posvetio imamskom pozivu službujući na području džemata Čuhovići, te zadnjih nekoliko godina i džemata Vrdolje i Džepi.

Ovom prilikom glavni imam je Džemail efendiji uručio i prigodan dar Medžlisa Islamske zajednice Konjic uz dove Uzvišenom Gospodaru da našeg vrijednog kolegu prati zdravlje, sreća i svaki hajir u nastavku života i rada.